Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi kıyafet görmek

Rüyada mavi kıyafet görmek

Rüyada mavi kıyafet görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, hakkını savunamayacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada mavi kıyafet gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı şeyleri yapmak istemiyorlarsa, planlarınızı yalnız uygulayabilecek şekilde yapmalısınız.

Rüyada mavi renk bebek kıyafeti görmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkli kıyafet görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek kıyafeti görmek şansının ve kısmetinin de açılacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi kıyafetli bebek görmek alın terinin karşılığını alacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renkte kıyafet görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işarettir.

Rüyada mavi renk kıyafet görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mavi kıyafet görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini görmek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments