Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi pasta görmek

Rüyada mavi pasta görmek

Rüyada mavi pasta görmek zor durumların sona ereceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna, gerçeklere yüz çevrileceğine, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi pasta gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada mavi pasta yemek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi pasta görmek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta ve mum görmek bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada börek pasta görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına tabir olunur.

Rüyada pasta kesip dağıtmak ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pasta mumu üflemek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Rüyada portakallı pasta görmek zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada elinde pasta görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments