Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi palto görmek

Rüyada mavi palto görmek

Rüyada mavi palto görmek kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi palto gördüyseniz:

  • Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir.

Rüyada mavi palto görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işbirliği içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil palto görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir palto giymek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza inanılır.

Rüyada gri palto görmek hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına yorulur.

Rüyada deri palto görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada palto görmek dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına alamet eder.

Rüyada palto kaybetmek yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz palto görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments