Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi minibüs görmek

Rüyada mavi minibüs görmek

Rüyada mavi minibüs görmek kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, güç ve para kaybedeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, esenleyeceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntılarını çözeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada mavi minibüs gördüyseniz:

  • En kötüyü düşünmek yerine daha olumlu yaklaşmalısınız.

Rüyada mavi minibüs görmek iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kalabalık minibüse binmek ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, güzel günlere kavuşacağına, zamanının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada minibüse bindiğini görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada minibüs şoförü görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Rüyada kendini minibüste görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine alamet eder.

Rüyada minibüste olduğunu görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada minibüs beklemek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına işarettir.

Rüyada minibüsten inmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, terfi alamayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments