Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi halı yıkamak

Rüyada mavi halı yıkamak

Rüyada mavi halı yıkamak elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi halı yıkamak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğini, maddi manevi veya fiziksel anlamda geri dönüşler aldığınızda daha iyi görebilirsiniz.

Rüyada mavi halı yıkamak hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, başarıları ile konuşulacağına, çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada halı yıkadığını görmek bilakis malının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına delalet eder.

Rüyada akarsuda halı yıkamak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada nehirde halı yıkamak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karda halı yıkamak kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet eder.

Rüyada hamamda halı yıkamak genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının halısını yıkamak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda halı yıkamak elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments