Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takım forması almak

Rüyada takım forması almak

Rüyada takım forması almak yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel haberler alacağına işarettir.

Rüyada takım forması almak gördüyseniz:

  • Gözlemleriniz veya söylemleriniz yüzle çarpılabilir.

Rüyada takım forması giymek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takım forması almak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada takım forması görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada askeri forma giymek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada galatasaray forması giymek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hemşire forması görmek rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine delalet eder.

Rüyada forma görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşiktaş forması giymek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments