Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi eşofman giymek

Rüyada mavi eşofman giymek

Rüyada mavi eşofman giymek fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işaret eder.

Rüyada mavi eşofman giymek gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada mavi eşofman giymek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına delalettir.

Rüyada mavi eşofman almak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine yorulur.

Rüyada mavi eşofman görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada eşofman altı giymek dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, işinin başına geçeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı eşofman giymek size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni eşofman giymek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, bol para kazanacağına yorulur.

Rüyada eşofmanı ters giymek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah eşofman giymek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments