Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi eşofman almak

Rüyada mavi eşofman almak

Rüyada mavi eşofman almak günahtan kaçınarak yaşayacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi eşofman almak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişiler sizi zorlayabilirler.

Rüyada mavi eşofman giymek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına alamet eder.

Rüyada mavi eşofman görmek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada mavi eşofman almak parasının ve malının çoğalacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, ikili ilişkilerdeki kırgınlıkların ve çatlakların iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor eşofman görmek daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, elindekileri de yitireceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı eşofman almak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, insanlara her türlü yardımı yapacağına alamet eder.

Rüyada beyaz eşofman görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine tabir olunur.

Rüyada yırtık eşofman görmek daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına, sürekli ağlamaklı olacağına, yolunun açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah eşofman giymek cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments