Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi erik yemek

Rüyada mavi erik yemek

Rüyada mavi erik yemek başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi erik yemek gördüyseniz:

  • Kendinize dikkat etmelisiniz.

Rüyada mavi erik yemek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi erik görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine inanılır.

Rüyada yeşil erik toplayıp yemek iyileşeceğine, toparlanacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada dalında yeşil erik yemek hayırlı kararlar alacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı büyük erik yemek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, başarılı adımlar atacağına, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağactan erik yemek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada taze erik yemek yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına işarettir.

Rüyada dalında erik yemek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments