Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi çorap almak

Rüyada mavi çorap almak

Rüyada mavi çorap almak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada mavi çorap almak gördüyseniz:

  • Evinizde yapmanız gereken çalışmalarla dışarıda yapmanız gerekenler çok farklı şeyler.

Rüyada mavi bebek çorabı görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli çorap görmek huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi çorap giydirmek elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Rüyada mavi renk çorap görmek karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Rüyada mavi çorap giydiğini görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi beyaz çorap görmek sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına yorulur.

Rüyada mavi çorap almak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına yorulur.

Rüyada mavi renk bebek çorabı görmek hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments