Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi akrep görmek

Rüyada mavi akrep görmek

Rüyada mavi akrep görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, rahatın ve konforun geleceğine, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mavi akrep gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Rüyada mavi akrep görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada akrep ve yengeç görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, zor zamanların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli akrep görmek sorunların üstüste geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada yatak odasında akrep görmek kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, duygularının ön plana çıkacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli akrep görmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akrep beslemek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrep ve çiyan görmek yaşanan yokluğun biteceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına işaret eder.

Rüyada kahverengi akrep görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments