Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çürük marul görmek

Rüyada çürük marul görmek

Rüyada çürük marul görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada çürük marul gördüyseniz:

  • Sağduyulu olmaya çalışmakta fayda var.

Rüyada çürük marul görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük marul görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Rüyada tarlaya marul dikmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, engellerin aşılacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada marul salatası yediğini görmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul bahçesi görmek çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Rüyada maydanoz ve marul görmek kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada maydanoz marul görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pazarda marul görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments