Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul satın almak

Rüyada marul satın almak

Rüyada marul satın almak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, zor zamanların sona ereceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada marul satın almak gördüyseniz:

  • Kariyerinizi, fiziksel ya da mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda ki duraksama sona eriyor.

Rüyada marul satın almak yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil marul yıkamak beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada marul yemek görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine delalettir.

Rüyada tarlada marul görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, herkesin önünde olacağına, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine yorulur.

Rüyada marul tohumu görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin rayından çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul aldığını görmek umutlarının da tükeneceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil marul yemek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul fidanı dikmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments