Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marul yemek görmek

Rüyada marul yemek görmek

Rüyada marul yemek görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, kendisine şifa olacağına yorulmaktadır.

Rüyada marul yemek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen veya ilgi bekleyen kişiler olabilir.

Rüyada marul salatası yemek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, konforunu ve rahatını yitireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil marul yemek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın tabir olunur.

Rüyada marul yemek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, düşünceli ve dalgın olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marul yemek görmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada kıvırcık marul yemek sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kazancın gittikçe artacağına, yeni malların alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada marul yaprakları görmek hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine işarettir.

Rüyada marul ve yeşillik görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına yorulur.

Rüyada beyaz marul görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, garanti olacak bir yer edineceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments