Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada markette çalışmak

Rüyada markette çalışmak

Rüyada markette çalışmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, neşeli bir hayat süreceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada markette çalışmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular eski bir ilişkinizi sorgulamanıza neden olabilir.

Rüyada markete çalışmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun sohbetler edeceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada markette çalışmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, ticaret ehli olacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına alamet etmektedir.

Rüyada markette gezmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, işlerinin sarpa saracağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına işarettir.

Rüyada marketten sigara almak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada marketten kola almak insanlara öncülük edeceğine, gelirin tükeneceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına yorulur.

Rüyada marketten çikolata almak istenen her şeye sahip olunacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada marketten deterjan almak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments