Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine işarettir.

Rüyada markette alışveriş yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeterliliğinizi, bilginizi veya potansiyelinizi gösterme şansı bulabileceğiniz önemli bir olanak yakalamak üzeresiniz.

Rüyada marketten alışveriş yaptığını görmek çok kötü hissedileceğine, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına alamet eder.

Rüyada markete alışverişe gitmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada markette alışveriş yaptığını görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, şansının kendisinden yana gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada market alışverişi yapmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada market alışverişi yaptığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bir süre zorluk çekeceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada markette alışveriş yapmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada marketin yandığını görmek yokluk nedir bilmeyeceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına delalettir.

Rüyada markette çalıştığını görmek kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments