Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini manken görmek

Rüyada kendini manken görmek

Rüyada kendini manken görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, onlara sanat öğreteceğine, her şeyin sarpa saracağına, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendini manken gördüyseniz:

  • İsteksiz olmanız veya işleri ertelemeniz çok fazla sorun yaşanmasına neden olabilir.

Rüyada erkek manken görmek huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada manken olduğunu görmek uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, kişinin hayat sevincinin artacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına delalettir.

Rüyada mankenlik yaptığını görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına rivayet eder.

Rüyada maket manken görmek çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada plastik manken görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, karısının çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mankenlik yapmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Rüyada mankenin üzerinde gelinlik görmek borçlanacağına, adım atarken çok zorlanacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulur.

Rüyada vitrin mankeni görmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments