Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada malını dağıtmak

Rüyada malını dağıtmak

Rüyada malını dağıtmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, haklılığının anlaşılacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına delalettir.

Rüyada malını dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı rahatsız edici gelişmeleri görmezden gelmek daha iyi olabilir.

Rüyada malını dağıtmak işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada haram mal görmek mutlulukların yarım kalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mal boku görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, ele geçen kazancın günden güne artacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mal mülk görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada malını çaldırmak daha çok saygı ve destek göreceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine rivayet eder.

Rüyada çok mal görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada mal satıp para almak her zaman kötülük için çalışacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mal gübresi görmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments