Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makarna yedirmek

Rüyada makarna yedirmek

Rüyada makarna yedirmek kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada makarna yedirmek gördüyseniz:

  • Eşit paylaşımlarla da, saygı görebilir veya yeni arkadaşlıklar kurabilirsiniz.

Rüyada makarna yedirmek rüya sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada makarna yediğini görmek yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının makarna yediğini görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına alamet eder.

Rüyada birinin makarna yediğini görmek insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine delalettir.

Rüyada sebzeli makarna görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada böcekli makarna görmek hastalıklarının düzeleceğine, rahat edileceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil makarna görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada misafire makarna pişirmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments