Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makam sahibi olduğunu görmek

Rüyada makam sahibi olduğunu görmek

Rüyada makam sahibi olduğunu görmek hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, sinirlerinin yıpranacağına delalet eder.

Rüyada makam sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • İnsani yardımlar veya geçmişte yapılan hatalar yeni şeyler öğrenmenizi sağlıyor.

Rüyada makam sahibi olduğunu görmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada makam mevki sahibi olmak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına işaret eder.

Rüyada makam sahibi birini görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin makam sahibi olduğunu görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada makam sahibi olmak rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada makam sahibi görmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine delalettir.

Rüyada makam sahibi insan görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada makam aracı görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments