Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri kurtarmak

Rüyada askeri kurtarmak

Rüyada askeri kurtarmak emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerini boşvereceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, en yüksek makamlara oturacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada askeri kurtarmak gördüyseniz:

  • Fazla meraklı davranışlar içinde olmaktan kaçınmalı, merakınızı belli etmemelisiniz.

Rüyada askeri kurtarmak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, hayali kurulan eve ulaşmaya delalet eder.

Rüyada israil askeri görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada askeri evrak görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, bekârlığına da veda edeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada askeri kışla görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada amerikan askeri görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada askeri cezaevi görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Rüyada askeri helikopter görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada askerin koruduğunu görmek huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments