Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maç yapmak

Rüyada maç yapmak

Rüyada maç yapmak birçok konuda daha dikkatli olunacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, icat yapacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada maç yapmak gördüyseniz:

  • Aşkta huzursuzluk var.

Rüyada sokakta maç yapmak neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak keyfinin kaçacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sahada maç yapmak zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, mesleğinde atılım yapacağına, dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada futbol maçı yapmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı saha maçı yapmak o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada maç yapmak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla maç yapmak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mac seyretmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments