Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lüfer balığı görmek

Rüyada lüfer balığı görmek

Rüyada lüfer balığı görmek başka kimselere de yardım edeceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, umutların biteceğine, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lüfer balığı gördüyseniz:

  • İnsanlara olan tavırlarınız almak istediğiniz sonuçların olumlu veya olumsuz olmasını birebir etkileyebilir.

Rüyada lüfer balığı yemek zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada lüfer balık görmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lüfer balığı almak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada lüfer balığı görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına inanılır.

Rüyada lüfer tutmak komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet eder.

Rüyada balık yutmak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, kendisini üzen konuların kapanacağına işarettir.

Rüyada suda balıklarla yüzmek pişman olacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iki tane büyük balık görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments