Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri gemi görmek

Rüyada askeri gemi görmek

Rüyada askeri gemi görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, canını sıkılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askeri gemi gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Rüyada askeri gemi görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına yorulur.

Rüyada askeri gemiye binmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada askerin elini öpmek bereketin ve verimin çoğalacağına, kırılan kalplerin barışacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına delalettir.

Rüyada askerin elini tutmak iş hayatında günah işleyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine tabir olunur.

Rüyada askeri hastaneye gitmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına tabir olunur.

Rüyada askeri araba görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada askeri tatbikat görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına yorulur.

Rüyada düşman askerini öldürmek işlerin ters gideceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments