Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon ve portakal görmek

Rüyada limon ve portakal görmek

Rüyada limon ve portakal görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, eşlerinin kapanacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada limon ve portakal gördüyseniz:

  • Sadece başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada limon ve portakal görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına inanılır.

Rüyada portakal ve limon görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada portakal limon görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada limon portakal görmek çözümlere kavuşacağına, yönetici makamına geleceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine alamet eder.

Rüyada limon fidanı görmek insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada limonlu su görmek maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekşi limon yemek çalışmalarının artacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada limon ağacı çiçeği görmek kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, zor bir duruma düşüleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments