Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon tuzu görmek

Rüyada limon tuzu görmek

Rüyada limon tuzu görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına, yetki sahibi olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada limon tuzu gördüyseniz:

  • Unutmamak için bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada limon tuzu görmek girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada tuzlu limon yemek sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada zeytine limon sıkmak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine alamet eder.

Rüyada limon ağacından limon toplamak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada limon rendelemek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan limon koparmak yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada limonlu şeker görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye limon vermek dertlerin ve sorunların artacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments