Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lila rengi gömlek görmek

Rüyada lila rengi gömlek görmek

Rüyada lila rengi gömlek görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada lila rengi gömlek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada hardal rengi gömlek görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına, kırılacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına tabir olunur.

Rüyada lila rengi gömlek görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, başka işler deneyeceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada krem rengi gömlek görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına yorulur.

Rüyada mavi göz rengi görmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın rengi küpe görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada krem rengi ayakkabı görmek aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada regli olmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına alamet eder.

Rüyada altin sarisi rengi görmek maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments