Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askeri birlik görmek

Rüyada askeri birlik görmek

Rüyada askeri birlik görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına tabir olunur.

Rüyada askeri birlik gördüyseniz:

  • Bazı konularda tedbiri elden bırakmamalısınız.

Rüyada askeri birlik görmek işte de mutlu olunacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada asker birliği görmek mutlu ve huzurlu biri olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işarettir.

Rüyada askeri araç ve asker görmek kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada askerin vurulduğunu görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, sıkıntıların son bulacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalettir.

Rüyada askeri pantolon görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına tabir olunur.

Rüyada askeri yeşil görmek artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine inanılır.

Rüyada askeri dağda görmek bol kazanç elde edileceğine, elinize para geçeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Rüyada türk askeri görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments