Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerin vurulduğunu görmek

Rüyada askerin vurulduğunu görmek

Rüyada askerin vurulduğunu görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerin vurulduğunu gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada askerin vurulduğunu görmek maddi kayba uğrayacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına tabir olunur.

Rüyada askeri karakol görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada japon askeri görmek hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada askeri ziyaret etmek hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerin ağladığını görmek her zaman hak ettiğini alacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada askeri tank görmek azap çektiğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Rüyada askeri lojman görmek yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, güzel zamanlar geçireceğine, zenginliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada bahriye askeri olmak mutlu ve huzurlu olacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, sürpriz bir şekilde gelen yardım sonucu borçlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments