Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lezzetli meyve yemek

Rüyada lezzetli meyve yemek

Rüyada lezzetli meyve yemek yiyip içeceğine, hacetinizin giderilmesine, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına inanılır.

Rüyada lezzetli meyve yemek gördüyseniz:

  • İşle ilgili olumlu gelişmeler, destekler veya takdirler ön plana çıkıyor.

Rüyada lezzetli meyve yemek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada lezzetli pasta yemek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, işinde itibar edineceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada lezzetli yemek görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada lezzetli yemekler yemek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet eder.

Rüyada çok lezzetli balık yemek yaralayacağına ve küstüreceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına alamet eder.

Rüyada çok lezzetli et yemek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine inanılır.

Rüyada lezzetli et yemek kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, mal sahibi olacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına inanılır.

Rüyada lezzetli bir şey yemek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments