Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lezzetli yemekler yemek

Rüyada lezzetli yemekler yemek

Rüyada lezzetli yemekler yemek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada lezzetli yemekler yemek gördüyseniz:

  • Kötü giden veya sizi kötü etkileyen şeyleri geride bırakmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada lezzetli et yemek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok lezzetli balık yemek çok zor durumlara düşeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada lezzetli ekmek yemek rızkın günden güne genişleyeceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok lezzetli yemek yemek eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, para yatıracağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lezzetli balık yemek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lezzetli meyve yemek kalp kırıklığı yaşanacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok lezzetli et yemek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine inanılır.

Rüyada lezzetli yemek görmek bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına, hayal kırıklığına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments