Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leopar kovalamak

Rüyada leopar kovalamak

Rüyada leopar kovalamak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, şanssızlık yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada leopar kovalamak gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada leopar kovalamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde leopar görmek çok büyük mutluluklar tadacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada leopar sevmek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, bereketin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada leopar desenli elbise giymek hayırlı ve güzel olacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine rivayet eder.

Rüyada ölü leopar görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çıkılan yolculukların şans getireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına işarettir.

Rüyada leopar saldırısına uğramak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, mevki kaybına uğrayacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet eder.

Rüyada yavru leopar görmek sürekli ağlamaklı olacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, yeni fırsatlar sunulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments