Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leopar sevmek

Rüyada leopar sevmek

Rüyada leopar sevmek kötü kişilere yakın olacağına, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine inanılır.

Rüyada leopar sevmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Rüyada leopar sevmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına delalettir.

Rüyada leopar desenli kürk görmek uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada leopar yakalamak rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, güzel günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada siyah leopar görmek işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru leopar görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına işarettir.

Rüyada beyaz leopar görmek genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, önemli atılımlar yapacağına, çok hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada leopar desenli elbise giymek girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada leopar öldürmek çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments