Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü leopar görmek

Rüyada ölü leopar görmek

Rüyada ölü leopar görmek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, geçim derdi yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, düşmanlarını kaybetmeye, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına inanılır.

Rüyada ölü leopar gördüyseniz:

  • Biraz daha dikkatli olmanızda yarar var.

Rüyada ölü leopar görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada leopar deseni görmek ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına delalet eder.

Rüyada leopar desenli kürk görmek ilerleyemeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada leopar öldürmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine inanılır.

Rüyada evde leopar görmek gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine delalettir.

Rüyada leopar görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, canla başla çalışacağına işarettir.

Rüyada leopar desenli ayakkabı görmek sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada leopardan kaçmak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments