Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lens çıkardığını görmek

Rüyada lens çıkardığını görmek

Rüyada lens çıkardığını görmek geleceğine, emeklerin boş yere harcanacağına, çok hayırlı şeylere, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, daha sonra işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada lens çıkardığını gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız, içinizdeki bilgeden destek almanız gerekiyor.

Rüyada lens çıkardığını görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, eğer işsizse iş bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lens almak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gözüne mavi lens takmak çok büyük mutluluklar duyulacağına, acılarını dindireceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada renkli lens takmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına alamet eder.

Rüyada mavi lens almak zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, rüya sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, maddi kriz yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözüne lens takmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada lens çıktığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada lens düşürmek işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments