Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada leğende oturmak

Rüyada leğende oturmak

Rüyada leğende oturmak kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, iyilik ve güzellik bulacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, işinin ehli olacağına inanılır.

Rüyada leğende oturmak gördüyseniz:

  • Birdenbire herşey tersine dönebilir olaylar kötüye gidebilir.

Rüyada leğende oturmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, huzurlu günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leğen içinde et görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık leğen görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, mal ve para biriktireceğine, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içi su dolu leğen görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz leğen görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret eder.

Rüyada leğende un görmek dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına alamet eder.

Rüyada leğende ayak yıkamak etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine delalettir.

Rüyada hamur leğeni görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments