Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lazımlık temizlemek

Rüyada lazımlık temizlemek

Rüyada lazımlık temizlemek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, ortak işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lazımlık temizlemek gördüyseniz:

  • Bilerek veya bilmeyerek bazı gerçekleri çarpıtan kişiler sizi yanıltabilirler.

Rüyada lazımlık temizlemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada lazımlık görmek üzüntülerinin sona ereceğine, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına işarettir.

Rüyada lazımlığa kaka yapmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lazımlığa yapmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada lazımlığa çiş yapmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada topuğunu temizlemek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada saçlarını temizlemek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, istediği projeleri yapamayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada baca temizlemek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments