Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laf söylemek

Rüyada laf söylemek

Rüyada laf söylemek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, zorluklarının son bulacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada laf söylemek gördüyseniz:

  • İşlerinizi veya sorumluluklarınızı ertelemeyin.

Rüyada birine laf söylemek güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada laf söylemek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada para lafı duymak istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, beklenilen takdiri alacağına işarettir.

Rüyada laf kavgası ettiğini görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına işaret eder.

Rüyada laf işitmek yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başarı kazanılacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada laf kavgası yapmak hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada laf atmak üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada lafzatullah görmek parasını ve malını kaybedeceğine, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments