Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert yatak görmek

Rüyada lacivert yatak görmek

Rüyada lacivert yatak görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, borçların biteceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert yatak gördüyseniz:

  • Ödüller gayretlere değecek.

Rüyada lacivert yatak örtüsü görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert yatak görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, kendini onlara karşı savunmakta zorlanacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada lacivert tuvalet giymek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işarettir.

Rüyada lacivert valiz görmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada lacivert eşarp görmek hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert koltuk görmek kötü halinden eser kalmayacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert nişanlık giymek maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, kötü günlerin izlerini silmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert yüzük takmak geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments