Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert takım elbise giymek

Rüyada lacivert takım elbise giymek

Rüyada lacivert takım elbise giymek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, yüzünü güldüreceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada lacivert takım elbise giymek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi engellemeye çalışan ya da yavaşlatan kişiler olabilir.

Rüyada lacivert takım elbise giymek ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına tabir olunur.

Rüyada lacivert takım elbiseli adam görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, kötü durumlara düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert takım elbise görmek tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Rüyada lacivert takım giymek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine işarettir.

Rüyada lacivert renk elbise giymek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, işlerin günden güne daha da açılacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının takım elbise giymek girdiği projelerden zararla çıkacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, doyasıya hasret gidereceğine tabir olunur.

Rüyada bayan takım elbise giymek bütün maksatlarının gerçekleşmesi, kötü bir duruma düşüleceğine, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Rüyada arkadaşının takım elbise giydiğini görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments