Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzine sobası görmek

Rüyada kuzine sobası görmek

Rüyada kuzine sobası görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine işaret eder.

Rüyada kuzine sobası gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da olanakların yüzünü gösterebileceği zamanlardasınız.

Rüyada kuzine sobası görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kuzineli soba görmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sevindirici haberler alınacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine işarettir.

Rüyada kuzine görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına, çileli ve zorlu günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanan kuzine görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuzine yakmak işsiz ve aşsız kalmayacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sobada patates pişirmek şansının ve bahtının döneceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada soba bacası görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine inanılır.

Rüyada soba temizlemek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments