Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada soba temizlemek

Rüyada soba temizlemek

Rüyada soba temizlemek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, rüya sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada soba temizlemek gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada sobadan kül temizlemek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına tabir olunur.

Rüyada soba boru temizlemek kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına rivayet eder.

Rüyada sobayı temizlemek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sobanın külünü temizlemek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına yorulur.

Rüyada soba kurumu temizlemek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, çok rahat edeceğine işarettir.

Rüyada soba temizlemek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işaret eder.

Rüyada soba borusu temizlemek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine yorulur.

Rüyada soba bacası temizlemek kişinin gönlünü alacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments