Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenle yakınlaşmak

Rüyada kuzenle yakınlaşmak

Rüyada kuzenle yakınlaşmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada kuzenle yakınlaşmak gördüyseniz:

  • Başarılı olacağınız yöne giriş yaptınız veya o yöne doğru yönlendiriliyorsunuz.

Rüyada kuzenle yakınlaşmak işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaşadığı darlığın son bulacağına rivayet eder.

Rüyada akraba kuzen görmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuzenine bağırmak hem de hayat standartlarının yükseleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kuzenini kurtarmak bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, gözyaşının dineceğine, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada kuzenini evlenirken görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, yenileceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi kuzenini görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına delalet eder.

Rüyada kuzeniyle sevgili olmak arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs kuzen görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, başarılı olacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments