Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs kuzen görmek

Rüyada küs kuzen görmek

Rüyada küs kuzen görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada küs kuzen gördüyseniz:

  • Belli işleri veya projeleri tamamlamanız kendinize güveninizin artması anlamına gelebilir.

Rüyada küs kuzen görmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kuzenle kavga etmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin kuzenini görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuzenini korumak yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Rüyada kuzenle evli olduğunu görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin kuzenini görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada kuzeniyle tartıştığını görmek zengin bir hayat sürüleceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuzenının öldüğünü görmek kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments