Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini kurtarmak

Rüyada kuzenini kurtarmak

Rüyada kuzenini kurtarmak dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzenini kurtarmak gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Rüyada kuzenini kurtarmak büyük başarılar kazanacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada erkek kuzenle öpüşmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine alamet eder.

Rüyada erkek kuzenle evlenmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Rüyada teyze ve kuzenleri görmek çok büyük paralar kazanacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, şanssızlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kuzen düğünü görmek çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada kuzeniyle nişanlandığını görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle yatmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine işaret eder.

Rüyada kuzeniyle nişanlanmak eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments