Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzenini dövmek

Rüyada kuzenini dövmek

Rüyada kuzenini dövmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kısmetinin de açılacağına, sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kuzenini dövmek gördüyseniz:

  • Gereksiz sorularla çevrenizi bezdirmekten kaçının.

Rüyada kuzen dövmek daha çok iş yapacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada kuzenini dövmek bunun için sıkıntıya düşeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, gördüğü saygının ve sevginin artacağına delalettir.

Rüyada teyze kuzen görmek yeni başlangıçların ve gelişmelerin yaşanacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle kavga etmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuzenimin öldüğünü görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada kuzeniyle öpüştüğünü görmek eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, ondan kazanç elde edeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kuzenimi görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek kuzen görmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Deni

Guzelllll