Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzeniyle öpüştüğünü görmek

Rüyada kuzeniyle öpüştüğünü görmek

Rüyada kuzeniyle öpüştüğünü görmek sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, onun kıymetini her daim bileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine tabir olunur.

Rüyada kuzeniyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Rüyada kuzeniyle evlenmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına işarettir.

Rüyada kuzenle konuşmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına işaret eder.

Rüyada küs kuzen görmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine rivayet eder.

Rüyada kuzenimin hamile olduğunu görmek ortaklarla aranın bozulacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kuzenının öldüğünü görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işarettir.

Rüyada kuzenle öpüşmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına inanılır.

Rüyada kuzenle telefonda konuşmak karşılıksız bırakmayacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına işaret eder.

Rüyada kuzenin hamile olduğunu görmek toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments