Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuzen dövmek

Rüyada kuzen dövmek

Rüyada kuzen dövmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine, kusurların ve günahların telafi edileceğine, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kuzen dövmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada kuzen dövmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuzenini dövmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, onunla güzel bir ilişki kuracağına işaret eder.

Rüyada akraba kuzen görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada küçük kuzenini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına işaret eder.

Rüyada kuzeniyle nişanlanmak huzurlu, mutlu olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işarettir.

Rüyada kuzenle evlenmek huzurlu hissedileceğine, yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuzeninin evlendiğini görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş kuzenini görmek gidilecek yönün belirleneceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, istediği noktalara ulaşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments