Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük kuzenini görmek

Rüyada küçük kuzenini görmek

Rüyada küçük kuzenini görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorumlu tutacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük kuzenini gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada küçük kuzen görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, haram mal yiyip içeceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük kuzenini görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına tabir olunur.

Rüyada kuzenle sevgili olduğunu görmek elindeki imkânları seferber edeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada teyze ve kuzenleri görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, sevdiği birini kırmaya inanılır.

Rüyada kuzeniyle yatmak ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet eder.

Rüyada kuzeniyle sarılmak çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sıkıntı yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzeniyle evlendiğini görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, kurulu düzeninin olacağına yorulur.

Rüyada kuzenine sarılmak konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments