Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kütük kaldırmak

Rüyada kütük kaldırmak

Rüyada kütük kaldırmak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hastalığının düzeleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kütük kaldırmak gördüyseniz:

  • Gizli kapaklı işler açığa çıkabilir.

Rüyada kütük kaldırmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada suda kütük görmek mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada derede kütük görmek çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada denizde kütük görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına, kişinin sıkıntıların artacağına inanılır.

Rüyada kütük ev görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, kötü noktalara geleceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kütük yuvarlamak kaza ve belaların çıkmayacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kütük kesmek yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada odun kütüğü görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments